Nieuwe website Digicommissaris

29-01-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De nieuwe website van de Digicommissaris heeft als doel om nog meer openheid en inzicht te geven in de realisatie van een veilige en betrouwbare digitale overheid.

De grootste blikvanger op de website is de interactieve weergave van de generieke digitale infrastructuur (GDI). Dit hulpmiddel maakt onder andere duidelijk hoe de verschillende digitale basisvoorzieningen zich tot elkaar verhouden. Daarbij kan worden gekeken vanuit het perspectief van gebruikers, beheerders, opdrachtgevers, financiers en beleidsverantwoordelijken.

De verbeterde website beschikt over een zoekfunctie, waarmee het vinden van informatie makkelijker is geworden. De opmaak en vormgeving van de website zijn onveranderd. Wel zijn sommige teksten geactualiseerd en heeft een aantal pagina’s een andere plek gekregen. De vergaderstukken van de regieraden en het Nationaal Beraad zijn vanaf nu raadpleegbaar via Pleio. Vanuit de website wordt naar de Pleio-omgeving doorverwezen.

Meer informatie

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig