Essay’s digitale overheid gebundeld

11-02-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De 'reflecties op de toekomst van de digitale overheid' die in opdracht van minister Plasterk zijn geschreven, staan nu als bundel op deze website.

De minister had 6 wetenschappers/filosofen gevraagd hun visie te geven. "De essays geven met auteurs als Bas Haring, Liesbeth van Zoonen, Jos de Mul, Michiel de Lange, Valerie Frissen en Chris Sigaloff ongetwijfeld stof tot nadenken", zo schrijft minister Plasterk in zijn inleiding. Want de digitalisering verandert onze samenleving, en raakt daarmee ook de relatie tussen overheid, burgers en bedrijven.

Om die reden had de Klankbordgroep 'Gebruikers e-Overheid' de minister gevraagd te (laten) reflecteren op de ontwikkeling van de digitale overheid. Plasterk beveelt het boekje van harte aan: "Ik ben er zeker van dat iedereen die het thema na aan het hart ligt, aan deze essays veel leesplezier zal beleven én er ook zeker zijn voordeel mee zal doen."

Meer informatie

Essay Estafette: reflecties op de toekomst van de digitale overheid

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig