Digitale volwassenheid gemeenten

28-03-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

KING heeft een verslag gepubliceerd van de bijeenkomst over 'Digitale volwassenheid bij gemeenten'.

De bijeenkomst, vorige maand in Utrecht, is door zo’n 200 mensen bezocht. Aanleiding was de (jaarlijkse) meting van het aanbod van digitale dienstverlening bij medeoverheden. Dit onderzoek is in het najaar van 2015 in opdracht van de ministeries van BZK en EZ uitgevoerd door Deloitte. Uit de meting kwam onder meer naar voren dat de digitale volwassenheid van de meest gebruikte producten voor burgers en ondernemers bij gemeenten, provincies en waterschappen licht is toegenomen.

Meer informatie

Lees het volledige verslag op de website van KING

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig