Logius Jaarverslag 2015

07-04-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

Overheidsorganisaties, burgers en bedrijven plukken de vruchten van de vele mijlpalen in 2015.

Dit schrijft Bob Papenhuijzen in zijn aanbiedingsmail bij het online Jaarverslag 2015 van Logius. "Het jaarverslag zit bomvol informatie over de behaalde resultaten van onze diensten en onze organisatie. Daarbij bieden wij u een vooruitblik op onze activiteiten van dit jaar", aldus Papenhuijzen.

Tot de mijlpalen die in 2015 zijn behaald, rekent Papenhuijzen onder andere dat de Digicommissaris een gedeelte van het budget voor de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) heeft geregeld. Logius vervult een sleutelrol bij de GDI, doordat het de meeste diensten in beheer heeft. "Onze kerntaak daarbij is het beheren en doorontwikkelen van onze diensten", aldus Papenhuijzen. Verder noemt hij de enorme toename van het gebruik van de Berichtenbox die stapsgewijs de blauwe envelop gaat vervangen.

Meer informatie

Het jaarverslag

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig