PQR onderstreept visie met nieuwe tagline

13-04-2016 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

 

12 april 2016, De Meern – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, voert vanaf heden een nieuwe tagline onder haar logo: ICT altijd binnen bereik. De nieuwe leus sluit beter aan bij de huidige marktontwikkelingen en de visie van het bedrijf.

De wereld verandert, PQR verandert mee

Vorig jaar vierde PQR haar 25-jarig jubileum. Een terugblik laat zien dat er sindsdien veel is veranderd in de IT-markt. ICT is niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven en de 24-uurs economie. De nieuwe tagline van PQR, ICT altijd binnen bereik, sluit hier naadloos op aan. Eenvoud, vanuit de oude tagline ‘Eenvoud in ICT’  laten we niet los, maar blijft naast kennis en vrijheid tot de kernwaarden van PQR behoren.

PQR ziet zes trends in de markt waar zij haar diensten op afgestemd heeft en waarvan de tagline ‘ICT altijd binnen bereik’ een afgeleide is:

  1. Strategisch IT-advies: de toenemende behoefte naar parate technische kennis, gecombineerd met de uitdagingen waar veel branches mee worstelen, vragen om strategisch advies van een partner met expertise op beide vlakken.
  2. Altijd toegang: snel schakelen tussen werk en privé, met een device naar keuze, waar en wanneer dan ook, is veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk en applicaties  voor veel gebruikers gewenst.
  3. Automatiseren van de automatisering: met de steeds verdergaande technieken wordt automatiseren van data en infrastructuren een must. De IT-afdeling transformeert van beheer naar orkestratie, teneinde een efficiencyslag te maken en kostenreductie te realiseren.
  4. Hybride cloud: de weg naar de cloud is reeds ingezet; het bouwen van een private cloud, gebruikmaken van publieke cloudoplossingen waar het kan en voordeel halen uit de combinatie wordt de standaard. Build, connect en extend.
  5. Software defined: om de (hybride) cloud verder te verwezenlijken is Software Defined Infrastructure de volgende logische stap. Door de hieruit voortvloeiende schaalbaarheid en flexibiliteit is snel inspelen op businessveranderingen mogelijk.
  6. IT-afdeling wordt service broker: organisaties zullen steeds minder ICT ‘kopen’. De IT-afdeling alloceert IT-resources op gebieden waar zij differentiatie kunnen realiseren. PQR speelt hierop in met haar onlangs geïntroduceerde PQR Lifecycle Services.

Lees hier meer over de missie en visie van PQR.

Communicatie en campagne

De lancering van de nieuwe tagline start met de Nationale IT-bereikbaarheidstest. Een door PQR ontwikkelde test waarmee de gebruiker zijn of haar bereikbaarheid kan benchmarken met branchegenoten. Kijk op Nationale IT-bereikbaarheidstest en doe de test.

Over PQR

PQR is advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, waarbij de focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Met een set aan IT-services staat PQR garant voor een stabiele omgeving, zodat ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Commvault Platinum Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HPE Platinum Cloud Builder Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, Nutanix Elite Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig