Bedrijfslid Telindus biedt Whitepaper “Security” aan

22-04-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Diverse nieuwsberichten verschenen in korte tijd achter elkaar in de media. Bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen, banken, maar ook hoogwaardigheidsbekleders en de gewone mens liggen onder vuur. Zij worden onder schot gehouden door cybercriminelen die ontdekt hebben dat cybercrime ‘big business’ is. Deze vorm van misdaad is hard op weg om de belangrijkste vorm te worden van economische criminaliteit en het Nederlandse bedrijfsleven is gemiddeld vaker dan mondiaal slachtoffer.

Wat dit betekent en hoe u hier mee om kunt gaan staat beschreven in bijgaande whitepaper “Security”.

Voor de whitepaper klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig