Stemadvies voor de ALV van de VNG op 8 juni 2016

30-05-2016 • Geplaatst in VIAG en VNG door Frank Kerkhoven

Geachte collega,
 
In de aanloop naar de Algemene Ledenvergadering van de VNG op 8 juni a.s. hebben de leden van VIAG en IMG 100.000+ veel afstemming met elkaar gezocht over het in te nemen standpunt met betrekking tot de voorstellen in het kader van de Digitale Agenda 2020. 
 
De VNG heeft zich ingespannen om op diverse momenten een toelichting te verzorgen aan bestuurders en ambtenaren die hun bestuurders adviseren. In bijeenkomsten was veel ruimte tot het stellen van vragen en het doen van suggesties om het traject tot aan besluitvorming in de ALV, maar vooral daarna zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij hebben hiervoor onze waardering uitgesproken naar de VNG.
 
De besturen van VIAG en IMG hebben besloten om u (onze leden) te adviseren hun bestuurders positief te adviseren over de voorstellen. In de bijlage zend ik u onze gezamenlijke verklaring. Of een lid dit advies over zal nemen richting de bestuurder blijft uiteraard altijd de verantwoordelijkheid van de individuele leden in de gemeenten.

Hier bijgevoegd vindt u het stemadvies. U kunt het downloaden of inzien door op deze link te klikken
 
 
Namens de besturen van VIAG en IMG 100.000+
met vriendelijke groet,
Arend van Beek 
Voorzitter VIAG
telnr    :06 34 87 86 33

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig