Smart Cities 2016 evenement 8 en 9 juni a.s. te Amsterdam in de Arena, EMC nodigt u uit

31-05-2016 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

Op maandagavond 6 juni organiseren zij een diner bij de Koninklijke Industrieele Groote Club (IGC) op de Dam. Sprekers zijn o.a. Anneke Eurelings, Programma Directeur Innoveren en Doen bij de gemeente Amsterdam en Patricia Florissi, VP en Global CTO voor digital cities bij EMC. Het diner is gericht op Nederlandse Gemeenten.

DE TOEKOMST VAN DE DIGITALE STAD                

Technologie verandert zichtbaar en voelbaar onze steden: de wijze waarop we leven en werken en onze leefomgeving inrichten. Hoe maken we onze steden efficiënter, veiliger en leefbaarder? En hoe dragen data en nieuwe technologie hieraan bij? 

Graag nodigt EMC u uit op maandagavond 6 juni voor een diner bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Op deze avond delen Anneke Eurelings van de Gemeente Amsterdam en Patricia Florissi van EMC met u hun inzichten over en ervaringen met de ontwikkelingen van de digitalisering van onze maatschappij.

 Programma:                                      

- 18.00 Ontvangst en borrel

- 19.00 Presentatie Anneke Eurelings

- 19.30 Presentatie Patricia Florissi

- 20.15 Diner en Q&A             

 

Anneke Eurelings werkt al 13 jaar bij de gemeente Amsterdam en is momenteel als Programma Directeur Innoveren en Doen betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe e-overheid. Hierbij zijn het stimuleren en faciliteren van nieuwe vormen van gebruik van gegevens, informatie en sociale media een belangrijk aandachtspunt om nieuwe werkwijzen en services voor burger, ondernemers en de eigen organisatie vorm te geven.

Patricia Florissi is momenteel VP en Global CTO voor Sales bij EMC. Vanuit haar functie is zij wereldwijd betrokken bij diverse projecten op het gebied van Digital Cities waar EMC in participeert.

Zij zal deze avond spreken over de ontwikkelingen en verschillende Smart City initiatieven, met een bijzondere focus op het gebruik van Big Data platformen om real-time data analytics mogelijk te maken, Internet of Things data te verzamelen en te managen en hoe al die data voor burgers, bedrijven en overheidsorganisaties te gelde kan worden gemaakt.  

Na afloop is er voldoende gelegenheid om te netwerken in de clubzaal.

Wilt u deze bijzondere avond bijwonen? Schrijf u dan snel in.

Nu Aanmelden

%MCEPASTEBIN%

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig