Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Meer tijd en meer verdieping voor GEMMA2 Co-creatie

01/06/2016

GEMMA2 Co-creatie is in volle gang en steeds meer bijdragen komen binnen op GEMMA Online.

Vanuit de toelichtende bijeenkomsten van begin deze maand en reacties uit het land blijkt dat er behoefte is aan meer tijd en nog meer verdieping op de materie in de verschillende domeinen. Mogelijk dat de timing wat ongunstig was i.v.m. de vakantieperiode in mei. Daarom hebben we besloten om de co-creatie termijn een maand langer open te stellen tot 30 juni.

Daarnaast hebben we 4 speciale bijeenkomsten gepland om per onderdeel meer tijd te besteden aan verdieping in dat specifieke domein of katern. 
Deze zogenaamde GEMMA2 co-creatie Verdiepingstafels zijn bedoeld om gezamenlijk aan de slag te gaan met minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers die inhoudelijk geïnformeerd en betrokken zijn vanuit gemeenten. Dat kunt uzelf zijn en u kunt ook een collega meenemen of aanmoedigen te komen. Iedereen is van harte welkom om bij te dragen maar we vragen wel om een goede voorbereiding op het onderwerp. 

De GEMMA2 co-creatie Verdiepingstafels vinden plaats in Utrecht op:

  1. Woensdag 8 juni van 9:30 tot 12:30 uur over Domeinarchitectuur Sociaal Domein door Toine Schijvenaars en Arnoud Quanjer.
  2. Dinsdag 14 juni van 13:00 tot 16:30 uur over Informatiearchitectuur en referentiecomponenten door Mark Backer en Jeffrey Gortmaker.
  3. Woensdag 15 juni van 9:30 tot 12:30 uur over Katern Verbinden door Arnoud Quanjer en Toine Schijvenaars.
  4. Maandag 20 juni van 13:00 tot 16:30 uur over Domeinarchitectuur Ruimtelijk Domein door Toine Schijvenaars en Jeffrey Gortmaker.

 

U kunt zich hier aanmelden voor één of meerdere Verdiepingstafels.

De ochtendbijeenkomsten worden afgesloten met een lunch en ook tijdens de middagbijeenkomsten wordt er gestart met een gezamenlijke lunch. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. 

Graag tot ziens in Utrecht bij de Verdiepingstafels.


Met vriendelijke groet,
Theo Peters