Thema (Digitale) Dienstverlening 2020. Nog enkele plaatsen vrij op 6/7 oktober a.s.!

08-09-2016 • Geplaatst in Opleidingen door Renk Ruijter

 

Op 6 en 7 oktober start de PPO-Academie met de tweedaagse themamodule ‘(Digitale)Dienstverlening 2020’. We zijn op locatie bij het Digital Engagement Centre van CX Company in Amsterdam. Die kennis en ervaring gebruiken we in het dagprogramma. Je krijgt inleidingen van betrokken en kritische experts binnen en buiten de overheid, we zoeken het debat en je gaat aan de slag met vraagstukken in je eigen organisatie. Dat doen we onder andere met serious gaming.
In het avondprogramma op 6 oktober neemt schaatscoach Jan van Veen ons mee in de wereld van topsport en de parallellen met gemeentelijke dienstverlening en professionals zoals jij. Jan is op dit moment verantwoordelijk voor talentontwikkeling richting de Winterspelen van 2018

Onder anderen de gemeente Amsterdam, Maastricht, Opmeer, Geldrop-Mierlo, Voorst en Emmen zijn inmiddels aangesloten. Dit is je (laatste) kans om mee te doen!

                                                                                                 Klik hier

De PPO-Academie wordt ondersteund door onder meer Jan van Ginkel (gemeentesecretaris Gemeente Zaanstad en voorzitter van de PPO-Academie), Erik Dannenberg (voormalig Commissie Dannenberg en partner van de PPO-Academie), Jos Maessen (directeur dienstverlening Gemeenten Amsterdam en bestuurder van de PPO-Academie), Jasmijn Kester (rector Vathorst College te Amersfoort en bestuurder van de PPO-Academie) en Rik Maes (hoogleraar informatiemanagement en partner van de PPO-Academie).

Kijk voor meer informatie over het thema (digitale)Dienstverlening 2020 in onze brochure of bel 06-53842182

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig