Op de hoogte van ontwikkelingen in uw buurt via nieuwe app

16-09-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Met de nieuwe gratis app ‘Over uw buurt’ van Overheid.nl worden burgers en ondernemers op de hoogte gehouden van berichten van lokale overheden over ontwikkelingen in hun buurt of wijk. Te denken valt aan berichten over vergunningen, (bouw)plannen en plaatselijke regelgeving.

Al eerder schreven 110.000 mensen zich in voor de e-mailservice ‘Over uw buurt’. Nu is de service ook beschikbaar voor smartphones en tablets. Via ‘Over uw buurt’ bieden overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen informatie online aan. Een ontwikkeling die in de huidige samenleving niet meer weg te denken is. De informatie wordt eenvoudig, snel en gebundeld aangeboden.

Via de website stellen geïnteresseerden in welk type berichten zij willen ontvangen en binnen welke straal om hun huis of bedrijf. Voor elke burger is de buurt belangrijk

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig