VIAG innovatietrip Londen 4-6 oktober 2016

13-10-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Een hele inspirerende, leuke en vooral inhoudelijk goede innovatietrip naar Londen hebben wij inmiddels achter de rug. Hewlett Packard Enterprise heeft ons 2 dagen ontvangen in het nieuwe Europese hoofdkantoor, het Customer Engagement Center en ook de gemeente Londen heeft onze groep ontvangen.

Onder andere de onderwerpen Smart Cities, Cloud, Hybride IT, Privacy , Beveiliging, toekomstige innovaties zijn de revue gepasseerd.

Een aantal eerste reacties van de deelnemers:

- “We've got a long way to go and a short time to get there, so act now!”

- “De VIAG studiereis beantwoordde aan al mijn verwachtingen; inhoudelijk innovatief, ruimte voor persoonlijk contact en kennisdeling en organisatorisch goed voor  elkaar. Op naar de volgende 25 jaar!”

- "Exceeded my expectations, especially the HPE presentations"

- “IT is nog nooit zo essentieel en uitdagend als nu!”

 - “In een goed georganiseerde en gezellige setting kennis genomen van de nodige innovaties en ervaringen.”

 - “Bringing the goverment to citizens and not other way around”

 - “Inspirerend, innoverend en zeer leerzaam!!“

 - "Interessante en leerzame ontmoeting met de Londense cultuur en IT-problematiek; hopelijk een volgende keer met meer deelnemende gemeenten’

 - “Een leerzame en interessante reis langs de kennis en ontwikkelingen binnen Hewlett Packard Enterprise en een deelgemeente van Londen die ons aan de ene kant met de benen op de grond zette maar tegelijkertijd liet zweven in de mogelijk richtingen die technologie voor ons in petto heeft. ”

 - “de belemmering voor innovatie zit niet meer in de techniek, de politieke en culturele aspecten geven de grootste belemmeringen om te innoveren”

Binnenkort is er meer informatie op onze website beschikbaar.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig