Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Centric lanceert volgende generatie eHRM

18/10/2016

 

Op 13 oktober heeft Centric de buitenwereld kennis laten maken met Motion – de volgende generatie eHRM van Centric. Tijdens de massaal bezochte relatiedag voor de non-profitsector in NBC Congrescentrum konden de klanten alvast proeven aan de intuïtieve SaaS-oplossing. Deze oplossing geeft HR de mogelijkheid om nu echt partner in business te worden.

Motion is de HR-oplossing in de private Centric-cloud voor zowel HR als payroll en wordt als dienst aangeboden. Met Motion kunnen managers en medewerkers informatie delen en taken uitvoeren die nu nog door de HR-professional uitgevoerd worden. HR kan zich zo meer toeleggen op de strategische component van personeelsbeleid en bijdragen aan een wendbare organisatie.

Motion in vogelvlucht:

  • Minder administratie voor HR, meer eigen regie voor medewerker en manager
  • Via internet bereikbaar, dus 24/7 Motion op laptop, smartphone en tablet
  • Geen installatie, beheer en onderhoud meer – Motion draait volledig in de veilige Nederlandse private cloud van Centric
  • Intuïtieve rolgebonden gebruikerservaring, ook voor flexibele medewerkers met wisselende rollen in verschillende opdrachten

Kolibrie

Het beeldmerk van Motion is de kolibrie, en niet voor niets: dit wendbare, snelle en zeer intelligente vogeltje weet met minimaal 80 vleugelslagen per seconde zijn kleine lichaam perfect stil te houden om nectar uit de bloem te zuigen. Wendbaarheid en controle zijn ook de kenmerken die Motion sterk maken. Centric stoomt organisaties klaar voor de nieuwe arbeidsmarkt!

Wilt u meer informatie of een demo aanvragen? Neem dan contact met ons op:

www.centric.eu/motion

073-6868500

info.HRPS@centric.eu