Nieuw BIG-OP product: Factsheet Veilige wifi

28-10-2016 • Geplaatst in King, Nieuwsbrief en VIAG door Frank Kerkhoven

Vanwege het gebruiksgemak bieden gemeenten steeds vaker wifi aan als standaarddienstverlening voor medewerkers en gasten. De IBD heeft een nieuwe factsheet gepubliceerd over de veiligheid en beveiliging van wifi-netwerken. De factsheet biedt gemeenten handvatten bij de implementatie van een veilig wifi-netwerk voor zowel eigen medewerkers als gasten. Deze factsheet gaat in op de risico’s die wifinetwerken met zich meebrengen en welke maatregelen gemeenten kunnen nemen om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen en beveiligingsrisico’s tot een acceptabel niveau te mitigeren.

Klik hier voor meer informatie en de link naar de IBD site

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig