Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ESF-subsidie mogelijk op leercirkel iBewustzijn!

01/11/2016

Op 14 november a.s. gaat het tijdvak voor het aanvragen van de ESF-subsidie op duurzame inzetbaarheid weer open. Ook dit jaar is de leercirkel iBewustzijn van Segment En Partners (SEP) voor 50% subsidiabel. Aanvragen kan tot 25 november 2016, dus wees er snel bij!

Hieronder is een voorbeeld opgenomen van ons meest uitgebreide pakket. Uiteraard biedt SEP ook mogelijkheden om het pakket anders voor u samen te stellen.

 Volledige pakket ‘in control’ gesubsidieerd voor
€ 18.400,00*:

Met dit pakket gaat u voor optimaal iBewustzijn en bent u in control. U start met een iBewustzijnplan, voorafgaand met de eerste stap in bewustwording naar permanent leren door de nulmeting op Houding en Gedrag. De adviseur begeleidt de organisatie, Bestuur en Management en richt de leercyclus in en borgt deze. U krijgt dan de 6 modulen e-Learning iBewustzijn, 6 kennistesten en het gebruik van het digitaal platform van SEP. De kosten voor het ‘in control’ pakket zijn € 18.400,00*.

* gebaseerd op 250 medewerkers

 ESF-subsidie Duurzame Inzetbaarheid:

"U kunt voor 50% van de advies- en begeleidingskosten van een externe adviseur tot een maximum van € 10.000,00 per gemeente in aanmerking komen voor subsidie."

 Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in dit subsidiabele traject binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op zodat wij het aanbod voor u op maat kunnen maken en u kunnen ondersteunen bij het indienen van de subsidie aanvraag.

Neem contact met ons op via:
024 - 302 10 10 of ibewust@sep.nl.

of rechtstreeks met Jules Emanuels op 06 - 29 52 50 16.