Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Provero congres 18 mei 2017

28/02/2017

Provero is een vakvereniging met haar wortels in het domein van de ruimtelijke ordening. Naast inhoudelijke kennis is er binnen dit domein de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de digitale aspecten van het omgevingsrecht. Een ervaring die model staat voor het digitale stelsel van de Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet dwingt samenhang af tussen een groot aantal nu nog gescheiden opererende werkvelden. Om samenhang te bereiken moeten we elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen. Provero biedt hiervoor de gelegenheid door haar congres open te stellen voor iedereen die de nieuwe wet raakt. Ook de VIAG is uitgenodigd om aanwezig te zijn. Leden van de VIAG krijgen tegen een sterk gereduceerd tarief toegang tot het congres.

Het Provero congres vindt plaats op 18 mei 2017 in Congrescentrum De ReeHorst in Ede. Het programma is gevarieerd en richt zich vooral op de Omgevingswet. In het programma worden de volgende thema’s onderscheiden: wet- en regelgeving, voorbeelden van instrumenten uit de praktijk, het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en de implementatie. Ook de VIAG verzorgt een presentatie. Deelnemers kunnen hun eigen programma samen stellen uit de ruim 20 workshops die geprogrammeerd zijn.

Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier.