Wat zeggen politieke partijen over digitalisering?

09-03-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

Op 15 maart kiezen we een nieuw parlement en zal er een nieuw kabinet worden gevormd. Dit kabinet neemt de komende vier jaar beslissingen die bepalen hoe Nederland omgaat met de digitalisering van onze economie en maatschappij. Als we optimaal willen profiteren van de kansen die digitale technologie ons biedt, dan vraagt dat om een actieve en stimulerende rol van de politiek en een visie op de kansen van de digitale transformatie.

Dat begint met een prominente rol voor digitalisering in de partijprogramma’s en uiteindelijk het regeerakkoord. We hebben daarom de partijprogramma’s getoetst op de aandacht voor digitalisering op zes thema’s die wij beschouwen als belangrijke randvoorwaarden voor een succesvolle digitale economie. In onderstaand schema zie je een overzicht van de resultaten. Onder het schema vind je een uitgebreide beschrijving per partij.

Digitalisering, een voor ons netwerk wellicht belangrijk thema bij de aanstaande verkiezingen! Wat zeggen de partijen hierover? ICT Nederland heeft de partijprogramma’s getoetst op de aandacht voor digitalisering op zes thema’s die zij beschouwen als belangrijke randvoorwaarden voor een succesvolle digitale economie.

Voor meer informatie klik hier

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig