Nieuw bedrijfslid Red Hat stelt zich voor

20-04-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Open, innovatieve en veilige oplossingen

Met kleinere budgetten meer presteren? Klinkt deze paradox u bekend in de oren? Is het mogelijk om met dalende budgetten meer te consolideren, meer shared services te bouwen, beveiliging te integreren en toch goed voorbereid te zijn op noodsituaties? De oplossing is de stabiele, betrouwbare en veilige opensource oplossingen van Red Hat te gebruiken.

Red Hat-technologieën zijn ontwikkeld in samenwerking met open source community’s. Dit resulteert in oplossingen waarmee klanten efficiënter kunnen werken en hun dienstverlening kunnen verbeteren. Het grote voordeel van open source is bovendien dat ze daarbij niet aan één leverancier gebonden zijn.

Wij hebben goede resultaten behaald voor organisaties in de publieke sector

Onze klanten komen uit diverse sectoren, zoals de overheid, gezondheidszorg en defensie en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis.

Wij helpen bedrijven meer te bereiken, met minder

De budgetten krimpen, maar IT-afdelingen in de publieke sector moeten steeds meer waarde leveren. Waarom zou u geld spenderen aan extra kostenposten als softwarelicenties, terwijl u zoveel meer kunt bereiken met open source?

Wij bieden complete oplossingen

Van platformen tot virtualisatie, cloud computing en middleware; Red Hat biedt complete opensource oplossing voor de gehele stack, evenals consultancy, trainingen en diensten om het geheel te beheren.

Wij nemen uw business serieus

Onze oplossingen zijn beschikbaar via een abonnement met lage en voorspelbare kosten. Daarnaast zijn diensten, upgrades, patches en andere verbeteringen inbegrepen. U heeft altijd de mogelijkheid om van leverancier te wisselen, mocht u het gevoel krijgen dat we niet langer waarde toevoegen. 

Wij werken transparant

Onze manier van werken stimuleert transparantie evenals de uitwisseling van kennis en ideeën – op een geheel open manier. Zo zijn het ontwikkelproces, de technologie en de standaarden, allemaal volledig open.

We werken samen om te innoveren

Red Hat-technologie is gebaseerd op de samenwerking met onze open source community. We maken innovatieve, vooruitstrevende technologieën voor ons platform en middleware-oplossingen die geschikt zijn voor groot-zakelijke bedrijven.  

Wij hebben een uitgebreid partner-ecosysteem

Als aanbieder van het meest populaire Linux-platform ter wereld, hebben we een bloeiend ecosysteem met partners opgebouwd. Er zijn duizenden gecertificeerde applicaties die bovenop onze software draaien en op algemeen beschikbare, kostenefficiënte hardware-platformen.

Wij zijn financieel stabiel

Red Hat is genoteerd aan de New York Stock Exchange. Het bedrijf, met 85 kantoren wereldwijd, toont al 56 kwartalen een consistente groei. Voor IT zijn de resultaten uit het verleden net zo belangrijk als toekomstige prestaties. Daarom vertrouwen datacentra over de hele wereld meer dan een decennium op Red Hat-oplossingen voor het afhandelen van zowel bedrijf kritische als routinematige activiteiten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig