Afscheid Larissa Zegveld van KING

01-05-2017 • Geplaatst in Ongecategoriseerd door Frank Kerkhoven • 0 Reacties

Na zeven jaar neemt Larissa Zegveld afscheid als directeur van KING.

In het verleden is ze al vaker benaderd voor een andere uitdagende baan, maar toch een onverwacht bericht. Eerder was er niet het goede moment om KING te verlaten, maar de organisatie KING staat nu en ontwikkeld zich verder. In die context is er nu ruimte om een andere stap te zetten. Ook voor de organisatie KING is het nu een geschikt moment om deze stap te maken.

Larissa  is gevraagd om directeur van Wigo4it te worden, de ICT-organisatie van de sociale diensten van de vier grote gemeenten. Haar verwachting is dat KING zich door ontwikkelt naar een organisatie die op een breder vlak vraagstukken in de uitvoering aanpakt. Maar dat is een mooie uitdaging voor een nieuwe directeur.

De VIAG heeft, mede dank zij Larissa en haar managementteam, complementair aan KING kunnen opereren. De samenwerking is in de afgelopen jaar steeds hechter geworden. Met een positieve bijdrage aan KING projecten en -programma’s door vele VIAG-leden.

We zullen haar positieve bijdrage in de verschillende overleggen missen.

Namens het bestuur spreken we onze dank uit voor de jarenlange vruchtbare samenwerking en het vertrouwen dat we daarin voelden.

 

Voorzitter VIAG

Arend van Beek

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig