Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Congres Overheid 360° op 17 mei a.s. te Utrecht

09/05/2017

 

De Ronde tafel discussie die u eigenlijk wilt of zou moeten missen; want u heeft het immers op orde, toch?!  Back-up… het zorgenkindje van veel overheidsinstellingen maar niet voor u nietwaar? En toch...

Dagelijks hebben wij gesprekken met overheidsinstellingen die Back-up ‘geregeld’ hebben  maar dit nooit testen. En dan ineens, na bijvoorbeeld een ransomware aanval, weken aan data kwijt zijn.

En dan lezen wij vrijwel dagelijks: “Privédata duizenden inwoners gelekt”. Dagelijks, maandelijks, jaarlijks spenderen overheidsinstellingen ettelijk euro’s aan externe partijen om de data beschikbaar te houden. Dagelijks verbaast het ons bij Veeam dat Data Availability een onderwerp is dat niet genoeg aandacht krijgt, tot het fout gaat… en dan gaat het snel. Torenhoge extra kosten, vertrouwen van burgers slinkt en data is verloren. Dagelijks maken wij het leven van 220.000 klanten makkelijker en goedkoper. Misschien toch maar even aanschuiven?

Name speaker: Thomas Zaatman

Date: May, 17

Location: Supernova & Kinepolis, Utrecht 

Registration: https://www.overheid360.nl/exposant/29538