Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering (Samen Organiseren)

18-05-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

 

 

Op 14 juni vindt de Algemene Ledenvergadering van de VNG plaatst. Zoals aangekondigd tijdens de BALV van 2016 staat “samen organiseren” nu weer op de agenda. Agendapunt 6 gaat over Toekomst collectieve activiteiten. Zie ook onze aparte pagina met informatie over Agenda 2020, en de specifieke informatie over Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering.

VIAG en IMG bereiden een gezamenlijk stemadvies voor. Begin volgende week zullen wij dit stemadvies publiceren.

Middels bijgaande link brengen we u op de hoogte over de definitieve stukken die door de  Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering (Samen Organiseren) worden aangeboden aan de ALV van de VNG. Na lezing van de stukken kunt u vanuit het perspectief van uw werkveld een aanbeveling formuleren voor uw management en of bestuurder.

https://vng.nl/onderwerpenindex/dienstverlening-en-informatiebeleid/brieven/gezamenlijke-gemeentelijke-uitvoering

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig