Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Larissa Zegveld, directeur KING neemt afscheid per 1 juni 2017

23/05/2017

Larissa Zegvel gaat KING verlaten!

Ze is gevraagd om directeur van Wigo4it te worden, de ICT-organisatie van de sociale diensten van de vier grote gemeenten. Larissa is toe aan een nieuwe ambitie, maar heeft hier over na moeten denken. Maar nu het goed gaat met KING is het een geschikt moment om deze stap te maken. KING heeft een instabiele fase achter de rug, maar draait momenteel "als een tierelier".

De boodschap van vorige week, dat zij hun digitale ambitie voor 2018 om budgettaire redenen moeten temperen, moeten we volgens Larissa als adempauze zien die ook wel nodig is. Haar verwachting is dat KING zich door gaat ontwikkelen naar een organisatie die op een breder vlak vraagstukken in de uitvoering aanpakt. En dat is een mooie uitdaging voor een nieuwe directeur.

Larissa neemt per 1 juni afscheid. Uiteraard zal dit niet ongemerkt gebeuren.