Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG congres maandag 13 en dinsdag 14 november 2017 “Samen verbinden” te Veldhoven

04/07/2017

Samen met onze partners bieden wij u een breed en gevarieerd programma aan tijdens ons congres. Om aan het thema “Samen verbinden” invulling te geven zijn wij een nauwe samenwerking met KING (het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten) aangegaan. Samen bieden wij u een breed en gevarieerd programma aan tijdens ons congres.

Samen verbinden dus. Dit thema sluit volledig aan bij de nieuwe werkwijze zoals deze is opgenomen in het VNG programma 'Samen organiseren​'. 

KING/DA2020 verzorgt het inhoudelijk programma op de eerste dag en is beide dagen op de informatiemarkt aanwezig.

De eerste dag van het VIAG congres wordt het programma dus verzorgd door KING/DA2020. Zij stellen hun programma graag in samenwerking met u, de deelnemers van het congres, samen, zodat zij zoveel mogelijk inspelen op de vraag die bij u leeft.
In de nieuwsbrief van de VIAG van eind augustus zullen zij hiervoor een oproep doen.

Daarnaast zijn hun accountmanagers beide dagen aanwezig om met u in gesprek te gaan over zaken die in uw gemeente spelen. Eind augustus zorgen wij dat ons hele programma op de congreswebsite te vinden is, zodat u op basis daarvan uw persoonlijke programma kunt samenstellen.

Voor meer informatie over programma, locatie en inschrijving klik hier