DigiD App nu breed inzetbaar

31-08-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het is inmiddels mogelijk om met de DigiD App in te loggen bij álle organisaties die DigiD gebruiken.

Het gebruik van de DigiD App was eerder al mogelijk bij de Belastingdienst Toeslagen, DUO, Studentenreisproduct, Studielink, MijnOverheid, mijn.digid.nl en DigiD Machtigen. Nu is het mogelijk om bij élke organisatie die DigiD gebruikt voor inloggen te kiezen voor de DigiD App.

Beveiliging
Beveiliging van de DigiD App gebeurt door een combinatie van gebruikersnaam, het scannen van een QR-code die in de app verschijnt en een pincode. In de toekomst krijgt de DigiD App nog een extra beveiligingsmogelijkheid door het scannen van de NFC-chip op identiteitsdocumenten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig