Kennisnetwerk informatie en archief

03-10-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

Waarom een kennisnetwerk Informatie en Archief? Doel is het vergroten van de kennis  en kunde van de archief- en informatiesector. Het ontwikkelen we tools en handvatten die nodig zijn voor het blijvend bewaren en toegankelijk houden van (digitale) informatie is cruciaal. Denk bijvoorbeeld aan het eisenpakket voor Duurzame Toegankelijkheid van Overheidsinformatie (DUTO), de richtlijnen voor metadatering en het advies voor voorkeursformaten. Het is een kennisnetwerk met communities rond een vijftiental Kennisplatforms, waaronder architectuur en kwaliteitsystemen, informatiehuishouding overheden, dienstverlening, e-depot etc. lees meer op kia.pleio.nl

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig