Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennissessie Omgevingswet en digitalisering: 30 november

06/11/2017

Bij de invoering van de Omgevingswet is een goede digitale ondersteuning onmisbaar. Alle digitale informatie moet straks één plek te vinden zijn: het Omgevingsloket. Via dit loket kan iedereen snel zien wat kan en mag in de fysieke leefomgeving. Dit betekent veel voor gemeenten. Op 30 november organiseert de gemeente Venray een kennissessie met workshops over dit thema. Om samen inspiratie op te doen, kennis uit te wisselen en elkaars netwerk te versterken.

Workshops

U kunt kiezen uit verschillende workshops. Bijvoorbeeld over hoe we in de toekomst samen met de veiligheidsregio omgaan met een evenementenvergunning. Dit doen we door slim digitaal de kaart te gebruiken zodat hulpdiensten altijd actuele informatie hebben over bijvoorbeeld de snelste aanrijroute ondanks wegversperringen. En zo zijn er nog veel meer mooie voorbeelden van de kansen van digitalisering. Dus lijkt digitalisering een ver-van-je-bedshow? Na deze workshops niet meer!

Voor wie?

De sessie is voor iedereen die betrokken is bij de digitalisering van de Omgevingswet: informatieadviseurs, managers, raads- en collegeleden, informatiebeheerders, functioneel beheerders en gegevensbeheerders. Maar ook functionarissen van ketenpartners zijn welkom!

Interesse?

Kijk voor meer informatie over het programma en aanmelden op www.venray.nl/kennissessie-omgevingswet

Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Graag tot ziens op 30 november.