Meten is weten: gebruik van digitale producten en diensten

14-11-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Dinsdag 14 november 2017 organiseerde Gebruiker Centraal samen met GBBO en gemeente Eindhoven een bijeenkomst waarin de resultaten van het onderzoek van de pilot Digitale Klantreis centraal staan.

Gedurende twee maanden is een onderzoek uitgevoerd, de pilot Digitale Klantreis, om op een vergelijkbare wijze bij verschillende gemeenten het digitale gebruik van acht veelgebruikte producten in kaart te brengen.

Naast de presentatie van de resultaten van de pilot en de praktijkervaringen van gemeenten, gaan we met elkaar het gesprek aan om te kijken wat ervoor nodig is om de methodiek in de eigen organisatie te gebruiken en hoe in combinatie met andere (meer kwalitatieve) aanpakken de gebruiker nog meer centraal gezet kan worden bij het gebruik van digitale dienstverlening.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig