Deelnemen aan KING/Data Science Hub

23-11-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

Het doel is om gemeenten meer in staat te stellen om aan de slag te gaan met nieuwe methoden en technieken bij de beantwoording en monitoring van beleids- en uitvoeringsvraagstukken. KING doet dat niet alleen. We werken nauw samen met andere overheden, HBO’s en universiteiten en marktpartijen. Hiermee ontstaat een ecosysteem dat gemeenten ondersteunt en ontzorgt. Zo voorkomen we dat iedereen zelf het wiel uitvindt. ​

De toepassing van (big) data analytics en data science staat sinds een paar jaar steeds hoger op de agenda. Toch ervaren veel gemeenten dat het toepassen van data science in hun taken en verantwoordelijkheden een grote stap is om te maken. KING ondersteunt gemeenten om hier samen zelf mee aan de slag te gaan in de KING Data Science Hub. Deelnemen? Mail dan naar John.vanAmeijde@kinggemeenten.nl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig