Optimaal Digitaal: Richt je op werk èn privé

23-11-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Veel veiligheidstips zijn hetzelfde voor werk- en thuisomgeving. Dat gaat over concrete zaken als de veiligheid van wachtwoorden, maar ook over bewustwording en gedrag. Op het online platform Optimaal Digitaal wordt deze nieuwe tip verder uitgewerkt.

Zowel op het werk als thuis moet je alert zijn en juist handelen bij cybercrime. Daar zit geen wezenlijk verschil in. Daarnaast lopen werk en privé steeds vaker door elkaar heen. Formuleer tips zodanig dat ze privé ook gebruikt kunnen worden. Dat vergroot de kans op het gewenste gedrag op het werk.

Bezoek Optimaal Digitaal

Tip 109: Richt je op werk èn privé 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig