16.20 uur De duivelsknoop: keteninformatisering in de jeugdzorg

24-11-2017 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De kranten staan vol met voorbeelden waarin gemeentes in de problemen komen rondom de financiering en organisatie van de jeugdzorg conform de Jeugdwet. Een deel van deze voorbeelden kan worden bekeken vanuit de informatievoorziening, vaak een zeer ingewikkeld netwerk van tientallen systemen van tientallen ketenpartners met evenzovele informatiestandaarden. Hoe kan dit vanuit de informatievoorziening van de gemeente onderzocht en problemen al ruim van tevoren voorkomen worden?

 

Richard Willems, Expert informatievoorziening sociaal domein en agile fanaticus bij Devoteam Nederland

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig