Hugo Aalders directeur VNG Realisatie

12-01-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Hugo Aalders is vanaf 1 februari 2018 directeur van VNG Realisatie, de nieuwe naam voor het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING). Met VNG Realisatie zet de VNG nog verder in op ondersteuning van gemeenten op het gebied van de gezamenlijke uitvoering. Aalders is nu nog directeur Inkomen bij de gemeente Amsterdam. Daarvoor was hij onder meer Werkpleinmanager bij de Dienst Werk en Inkomen van Amsterdam en consultant bij KPMG en Atos Consulting. Tot 1 juni 2017 was Larissa Zegveld directeur van KING. Zij vertrok naar WIGO4IT, de coöperatie van de sociale diensten van de vier grote steden voor ICT, waar ze algemeen directeur/bestuurder werd. Adjunct-directeur Ingrid Hoogstrate is sinds haar vertrek waarnemend directeur.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig