Spelregels voor de digitale stad, doet uw gemeente mee?

25-01-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op de Buitengewone ALV op 1 december deed koploper Eindhoven de oproep aan alle gemeenten om zich aan te sluiten bij de groep gemeenten die de spelregels voor de digitale stad aan het formuleren zijn. De VNG begeleidt de dialoog over de spelregels.

Hoe meer gemeenten meedoen, hoe beter we gezamenlijk de digitale transitie kunnen begeleiden, op nationaal niveau én in Europees Verband.

Steeds meer gemeenten zetten geleerde lessen om in spelregels voor de nodige houvast in de digitale transitie. De ene technologische vernieuwing volgt de andere in razend tempo op. Door experimenten komen we er steeds meer achter wat wel en niet werkt en vooral, wat we wenselijk vinden en waar we een grens willen trekken.

Voor meer informatie

Naar website VNG

Naar Smart Cities

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig