VNG een ledenbrief over Functionaris Gegevensbescherming (FG)

06-03-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Frank Kerkhoven


Eind januari heeft de VNG een ledenbrief verstuurd aan bestuurders om hen te informeren over de AVG. Om gemeenten goed te kunnen ondersteunen, is in deze brief ook gevraagd om een contactpersoon AVG aan te melden bij VNG-Realisatie. Ben jij een Functionaris Gegevensbescherming (FG) of degene die deze functie voorlopig waarneemt, meld je dan aan via dit online contactformulier. Je krijgt dan ook automatisch de uitnodiging voor de regiobijeenkomsten op 3 april (Rotterdam), 26 maart (Eindhoven) en 9 april (Zwolle). 

Voor vragen mail de helpdesk privacy via privacy@vng.nl

https://vng.nl/onderwerpenindex/dienstverlening-en-informatiebeleid/privacy-avg/nieuws/2018-het-jaar-van-de-nieuwe-privacyregels-van-de-avg

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig