100ste gemeente sluit aan!

08-03-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op 21 februari sloot de gemeente Beek in Zuid-Limburg als 100ste gemeente aan op govroam. Namens VNG bood Herman Timmermans een taart aan. Achiel Drummen, afdelingshoofd BMO: “Als gemeente met 16.000 inwoners zijn we verrast maar ook trots met het bereiken van deze mijlpaal. Als kleine gemeente willen we bewijzen dat we ook met moderne ICT ontwikkelingen meedoen.” Qua kosten en inspanningen is de invoering van govroam geen ingewikkelde zaak. Xander Meuffels van Beek: “Ons wifi netwerk wordt beheerd door een externe leverancier. Die hebben we van meet af aan bij de invoering betrokken. We moesten onze radiusserver toch al vervangen, dus dat kon in een moeite door. Het vergde een investering van een kleine € 600 en verder de aansluitkosten; bedragen die te overzien zijn”.

Het aantal deelnemers aan govroam neemt snel toe. Inmiddels staat de teller op ruim 200 overheidsorganisaties.

Kijk voor meer informatie op http://www.govroam.nl of neem contact op met: 

stichting govroam
Paul Francissen,
telefoon 06-10714772
email: paul.francissen@govroam.nl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig