Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verkiezingen beste Overheidsmanager en -organisatie 2018 geopend

24/04/2018

                     

 

Overheidsmanager van het Jaar 2018. Welke organisatie of manager moet aldus u genomineerd worden? Vanaf vandaag is de mogelijkheid tot nomineren voor beide verkiezingen geopend.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar draagt bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven voor het voetlicht te brengen. Deze initiatieven zijn een bron van professionele trots en dienen ter inspiratie voor eenieder die op zoek is naar manieren om het functioneren van publieke organisaties te verbeteren.

De Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar is op zoek naar vooruitstrevende managers die passen binnen het thema ‘Leider in Verbinding’. Overheidsmanagers die inspelen op de toekomstige ontwikkelingen en hun organisatie hierop laat aansluiten.

Nominaties voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar zijn welkom tot 22 juni en nomineren voor de Overheidsmanager van het Jaar is mogelijk tot 1 juli 2018. Nomineer jouw overheidsorganisatie en overheidsmanager via www.overheidsawards.nl/nomineer

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), DisGover, Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), Interprovinciaal Overleg (IPO), Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).