Transformeren of ten onder gaan

05-06-2018 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

In het FD is een artikel en Podcast geplaast door KPN over digitale transformatie. Het artikel en de podcast bieden wij u hierbij als VIAG lid graag aan.

De digitale transformatie is een verandering met Cloud & IT als enabler. In zijn meeste elementaire vorm betekent dit dat organisaties hun processen, producten of dienstverlening digitaliseren. Daarbij gaat het over een fundamentele verandering van de organisatie als geheel, die wordt vormgegeven vanuit een digitale visie. Een transformatie waarin technologie van groot strategisch belang is en verandert in de stuwende kracht achter uw organisatie. Om klanten beter te bedienen, medewerkers makkelijker te laten samenwerken en het flexibel, veilig en betrouwbaar maken van de bedrijfsvoering.

Meer weten? https://fd.nl/advertorial/kpn-digitaletransformatie

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig