Werkconferentie Regie op Gegevens

13-06-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het programma Regie op Gegevens organiseert op 27 en 28 juni 2018 een werkconferentie ‘Zelf geregeld, veilig en betrouwbaar!’ in de Rode Olifant in Den Haag. Er zijn diverse workshops te volgen over technische randvoorwaarden, juridische kaders, architectuur, afsprakenstelsels en het EU-perspectief op regie op gegevens.

RoG Hackathon

Tegelijkertijd vindt er een RoG Hackathon plaats waar gewerkt wordt aan oplossingen zodat u gemakkelijk en met vertrouwen kan aangeven welke overheidsgegevens, welke organisatie, voor welk doel, voor welke periode mag gebruiken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de werkconferentie door een mail te sturen naar het programma Regie op Gegevens.

Praktische informatie

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig