Gemeenten en leveranciers gaan nieuwe relaties aan

23-08-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De huidige informatievoorziening bij gemeenten maakte de automatisering van de gemeentelijke dienstverlening en bedrijfsvoering mogelijk. Die was - en is nog steeds - heel belangrijk, maar er is ook behoefte aan nieuwe oplossingen die op een andere manier werken.

Gemeenten, VNG Realisatie en leveranciers verkennen hoe deze nieuwe samenwerking eruit kan zien. In vormen van innovatief aanbesteden, in snelle ‘field labs’ en in projecten waarin gemeenten en leveranciers samen investeren.

'Gemeenten en leveranciers gaan nieuwe relaties aan' in het VNG Realisatie maga…

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig