Bedrijfslid Bechtle Direct B.V. biedt workshop en seminar aan

05-09-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

20 september 2018 Webinar Samsung Enterprise Edition & Knox

Iedereen wil altijd en overal bereikbaar zijn. Het is vervelend als je door schade, verlies of diefstal geen toegang meer hebt tot al je gegevens. Dit kun je helaas niet altijd voorkomen, maar je kan er wel voor zorgen dat als er iets gebeurt je in no time weer bereikbaar bent. Bechtle biedt hiervoor samen met Samsung een combinatie van hardware, software en aanvullende dienstverlening aan.

Voor aanmelding klik hier

9 oktober 2018 Workshop Persona’s, haal het beste uit je medewerkers.

Het lijkt misschien een open deur: ‘de werkplek moet bij de werknemer passen’. De meeste organisaties bepalen daarom gebruikersgroepen en werkplekken die aansluiten bij het werk van hun werknemers. Toch kan het in de praktijk beter vindt Robin van der Kuijl, Solution Advisor bij Bechtle. “Het gaat namelijk niet alleen om de functie, maar ook om de persoon, om zijn of haar werkstijl. De werknemer laten meedenken en vervolgens een keuze bieden uit een paar oplossingen.”

Voor aanmelding klik hier.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig