Regiobijeenkomsten Privacy in september en oktober 2018

05-09-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

In september en oktober 2018 organiseert het team Privacy verspreid over het land meerdere regiobijeenkomsten. In de loop van volgende week ontvangt u hiervoor een aparte uitnodiging met daarin het uitgebreide programma.

Wat komt aan de orde?

Gedurende deze bijeenkomst bespreken we met de deelnemers de ontwikkelingen op het gebied van privacy waarbij borging, de checklist DPIA, de standaard verwerkersovereenkomst en Privacy by Design centraal staan. De inhoud van de workshops (bijvoorbeeld rondom DPIA) en locaties van de bijeenkomsten zijn afgestemd met de IBD.

De regiobijeenkomsten zijn ingepland op:

  • Woensdag 26 september in Breda
  • Donderdag 4 oktober in Almelo
  • Woensdag 17 oktober in Purmerend
  • Maandag 29 oktober in Leeuwarden

De bijeenkomsten vinden plaats van 09.00-13.00 uur, inclusief lunch.

Aanmelden

De Privacy regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor FG’s en privacy-officers van gemeenten, intergemeentelijke sociale diensten en belastingsamenwerkingen. Wilt u zich alvast inschrijven, dan kan dat via het inschrijfformulier*.

*Deze aanmeldlink is gepersonaliseerd, dit betekent dat wij de persoonsgegevens die van u bij ons bekend zijn alvast voor u hebben ingevuld. Wilt u deze uitnodiging doorsturen naar een collega of andere geïnteresseerde, gebruikt u daar dan deze ongepersonaliseerde aanmeldlink voor.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de regiobijeenkomsten, neem dan contact op via privacy@vng.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig