Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bijeenkomst FG Café op 1 november

09/10/2018

Op donderdag 1 november vindt de bijeenkomst voor Functionarissen Gegevensbescherming (FG’s) binnen de Nederlandse overheid plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door CIP, in samenwerking met iBestuur en VNG Realisatie. Zorg dat u erbij bent!

Het programma biedt een zinvolle en boeiende middag, waarin we kunnen leren van de ontwikkelingen rondom de functie van FG, elkaars ervaringen en meningen. We gaan met elkaar aan de slag met een interactief programma, waarbij we kijken naar de belevingswereld van u als FG op dit moment.

Ter ondersteuning van het interactieve programma is er een aantal sprekers:

  • Diana Comijs, Ministerie van Buitenlandse Zaken, neemt ons mee in de uitkomsten van de grootste FG Enquête tot nu toe, die het CIP heeft uitgezet onder een grote groep FG’s binnen de overheid.
  • Joost Agterhoek, journalist en student aan de Universiteit van Amsterdam, vertelt over zijn afstudeerscriptie – AvG en de rol van de FG
  • Cécile Schut van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vertelt over de trends die zij – 150 dagen na de AVG – vaststellen van signalen, vragen en opmerkingen vanuit FG’s

Praktische informatie

  • Locatie: Theater Spant!, Doctor Abraham Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum
  • Tijd: van 13:30 uur tot 17:00 uur met aansluitend een netwerkborrel
    De zaal is geopend vanaf 13.00 uur.

We nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst mee te maken. Aanmelden kan bij janneke.lenderink@uwv.nl