Festival De Bedoeling 14 november 2018

03-10-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

Op woensdag 14 november vindt Festival De Bedoeling plaats. Tijdens het festival staan Dienstverlening & Privacy in Balans centraal. Optimalisering van onze dienstverlening en borging van privacy en vrijheid: hoe vinden wij hier een goede balans in vanuit het streven naar behoorlijk en rechtmatig bestuur?

Alle belangstellenden werkzaam in de publieke sector zijn van harte welkom. Het Festival wordt georganiseerd door de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nationale ombudsman, de Manifestgroep, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Op het programma staan onder andere praktijkproblemen op het programma. Waarbij er aan de slag wordt gegaan in echte werkplaatsen. In verschillende Garages De Bedoeling wordt door monteurs gesleuteld aan een praktijkprobleem (uw praktijkprobleem?). Hoe ga je om met een complex vraagstuk waarbij je zowel recht doet aan de regels als tegemoet komt aan de praktijk? Wij zijn nog op zoek naar actuele praktijkvoorbeelden en ontvangen deze graag via privacy@vng.nl.

Meer informatie is te vinden op www.festivaldebedoeling.nl

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig