Verslag VIAG-IMG themadag 12 oktober jl.

18-10-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

    

Tijdens deze themadag hebben wij uitvoerig stilgestaan bij de terugkoppeling van de Fieldlab Common Ground van eind september 2018 door Raymond Alexander, en heeft Cees van Westrenen namens VNG realisatie een toelichting gegeven op de jaarplanning 2019 Samen Organiseren.

Daarnaast heeft Younés Ezzohari, senior regisseur informatievoorziening gemeente ’s-Hertogenbosch, toegelicht hoe zijn gemeente portfoliomanagement inricht en uitvoert. Zijn presentatie is als bijlage opgenomen.

Zie voor het verslag https://www.viag.nl/activiteiten/themadagen/themadagen-in-2018/2018-10-12-viag-img-themadag-verslag

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig