Schrijf in voor de Gebruikersdag Digitale Overheid 2018!

01-11-2018 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Wilt u als overheidsorganisatie uw digitale dienstverlening aan ondernemers verbeteren? Kom dan naar de Gebruikersdag Digitale Overheid op 27 november 2018 in Utrecht. En kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen  rondom de wet Digitale Overheid, eHerkenning, eIDAS en MijnOverheid voor Ondernemers.

Met de Agenda Digitale Overheid en een overheid die verbeteren van de digitale dienstverlening van de overheid aan ondernemers prioriteit geeft, is het thema ‘verbetering digitale dienstverlening’ dit jaar actueler dan ooit.

Schrijf u in en laat uw collega’s, vakgenoten en zakenrelaties weten dat ze ook moeten komen.

Meer informatie

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden, vindt u op rvo.nl.  Heeft vragen? Mail naar e-Overheid voor Bedrijven.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig