Reactie VIAG en IMG 100.000+ op Agenda BALV VNG 30 november 2018

19-11-2018 • Geplaatst in VIAG en VNG door Frank Kerkhoven

Beste leden,

Bij deze Buitengewone vergadering staan in tegenstelling tot vorige jaren iets minder spannende onderwerpen voor ons vakgebied op de agenda, dit jaar zijn het andere domeinen die in (politieke) belangstelling staan.

Ter kennisname staat het GGU 2019, wij , lees onze leden hebben in vergelijking met vorig jaar veel input geleverd voor deze plannen, wel roepen we jullie op om voor GGU 2020 nog actiever in Samenspraak mee te doen.

De beheer DSO - LV voor Omgevingswet staat op agenda, afgelopen periode veel  betrokkenen besproken; ook onze invloed aangewend om meer aandacht voor het gemeentelijk belang af te dwingen ook gelet de kosten.

Tenslotte brengt het (nieuwe) College voor Dienstverlening zijn eerste input voor het proces Standaardverklaring met de verschillende gradaties in.  Wij juichen deze ontwikkeling toe, afhankelijk van het onderwerp zal komende jaren steeds meer op deze manier gestandaardiseerd kunnen worden, dit gaat dan via het traject van de Taskforce Samen Organiseren waarin wij samen een zetel hebben.

 

15 november 2018

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig