Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dimpact congres ‘Innoveren voor inwoners – scoren doen we samen’

23/04/2019

Op 16 mei 2019 organiseert Dimpact het congres ‘Innoveren voor inwoners – scoren doen we samen’. Graag willen we dit congres onder de aandacht brengen. Willen jullie dit congres op jullie website publiceren?

Innoveren voor inwoners – scoren doen we samen!
Tijdens dit congres combineren we innovatiethema's en praktische samenwerkingsresultaten in een programma voor verschillende doelgroepen. Van bestuurders, (programma)managers dienstverlening tot webmasters en functioneel beheerders. Allerlei facetten komen aan bod.

Keynotesprekers
Gijs van Wulfen, de innovatie-inspirator zal een keynote verzorgen over effectieve innovaties. Edith Bosch, voormalig topjudoka verzorgt een keynote over drijfveren en samenwerking. Meer informatie vind je op hun website.