Eerste inzicht van de MOOC 'Anders samenwerken door de Omgevingswet' gepubliceerd

30-05-2019 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

OMOOC

INZICHTEN VOOR EEN BETER OPENBAAR BESTUUR

Deze MOOC is tot stand gekomen op initiatief van het programma Aan de Slag met de Omgevingswet, A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Provincies en A&O-fonds Waterschappen. Het doel dat wij met deze MOOC willen bereiken is het inspireren van professionals die te maken hebben met de Omgevingswet om met de nieuwe mogelijkheden van de wet aan de slag te gaan en om een dialoog op gang te brengen over het samenwerken binnen de nieuwe wet.

Voor meer informatie: https://omooc.nl/moocs/anders-samenwerken-door-de-omgevingswet/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig