ZO maak je Common Ground zichtbaar binnen jouw gemeente

17-10-2019 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Common Ground? Sommigen hebben er wel van gehoord, maar denken bijvoorbeeld dat het vooral een technisch feestje is. Anderen kennen het nog helemaal niet. En hoe leg je alle aspecten van Common Ground kort en bondig uit?

Zeg het met een infographic! - dacht Jan Galema van de Gemeente Groningen. Want immers: ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’ Daarom heeft hij alle documentatie die er was rondom Common Ground opgezocht en samengevat in één plaatje. 'Die heb ik vervolgens gedeeld met de VNG ter review en na een aantal aanvullingen was daarmee de Common Ground infographic een feit.'

Galema: 'Bij deze wil ik ook iedereen op het hart drukken om dit ook binnen de eigen organisatie te gebruiken. Want echt, het werkt. Laat het zien tijdens presentaties, medewerkersbijeenkomsten, print het uit en hang het aan de muur. Wat je er ook mee doet, maak Common Ground (letterlijk) zichtbaar!'

Downloads

https://www.vngrealisatie.nl/sites/default/files/2019-10/Common%20Ground%20Infographic.pdf

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig