GT Software Broker

06-11-2019 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Afgelopen maanden zijn verschillende gemeenten actief bezig geweest met GT-broker. De meerwaarde van GT Software broker staat niet ter discussie, maar wel de manier waarop en het hoe. Dit heeft veel vragen en onduidelijkheden opgeleverd. En is er zorg uitgesproken rond de aanpak, informatie en aanbestedingsprocedure. Deze zorg is door ons aan de Taskforce van 1-11 meegegeven, met het verzoek om passende acties/interventies te ondernemen en ervoor te zorgen dat de onduidelijkheid wordt weggenomen. 

Meer info over GT Software Broker op de website van VNG realisatie: https://www.vngrealisatie.nl/producten/gt-software-broker

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig