5-daagse Opleiding Gegevensmanagement

30-01-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Dat AVG niet langer alleen Aardappels, Vlees en Groenten betekent wist je natuurlijk al. Maar weet je ook wat de betekenis van de Omgevingswet, Block Chain, of Samen Organiseren/de Digitale Agenda is voor jouw organisatie? Welke gereedschappen er zijn om Gegevensmanagement goed te organiseren in jouw gemeente? En hoe je User Stories kunt gebruiken in je gesprek met interne klanten? 
Wil jij meer leren over wat je in je rol als i-professional nodig hebt om succesvol te zijn? Dan ben je van harte welkom bij de vierde editie van de opleiding Gegevensmanagement. 

In deze opleiding worden Inhoud (welke nieuwe kennis en ontwikkelingen zijn er) Proces (welke stappen moet jouw organisatie zetten om Gegevensmanagement succesvol in te voeren) en Vaardigheden (wat heb jij in je rol nodig om succesvol te zijn)  gecombineerd en geïllustreerd met bruikbare en herkenbare praktijkvoorbeelden.
Deelnemers aan de eerdere edities waarderen met name de combinatie van inhoud, praktijk, aangeboden instrumentarium en kennis delen. Jouw actuele praktijkvraagstukken zijn het uitgangspunt. De tijd tussen de bijeenkomsten is ook onderdeel van het leertraject. Zo haal je meer rendement uit je opleiding. De PPO-Academie heeft de opleiding Gegevensmanagement ontwikkeld in partnerschap met VNG. De docenten beschikken over veel praktijkkennis en ervaring.

Voor meer informatie en aanmelding

https://www.vngacademie.nl/Training/5-daagse-Opleiding-Gegevensmanagement/28325cc9-bdde-45bd-b194-e0aede0ec5ea

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig